flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно Цвіркуна Віктора Степановича

30 березня 2021, 16:13

У провадженні судді Черкаського окружного У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицького С. О. знаходиться адміністративна справа №580/13/21 за позовом Фонду соціального захисту інвалідів до фізичної особи-підприємця Цвіркуна Віктора Степановича про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені.

Судова кореспонденція, що направлялася судом на адресу фізичної особи-підприємця Цвіркуна Віктора Степановича, а саме: вул. Холодноярська, 53, с. Грушківка, Кам’янський район, Черкаська область, 20810 повернулася до суду у зв’язку із відсутністю адресата за вказаною адресою.

Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, що повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Ухвалою судді Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицького С. О. від 11.01.2021 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито спрощене провадження в адміністративній справі №580/13/21.

Вказаною ухвалою запропоновано відповідачу в разі не визнання адміністративного позову, надіслати у строк протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі: до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують фактичні обставини; позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів. Крім того, попереджено фізичну особу-підприємця Цвіркуна Віктора Степановича, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин спір буде вирішено за наявними матеріалами справи.

 

Суддя Черкаського окружного
адміністративного суду
 С. О. Кульчицький