flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно Демчук Дарії Василівни

08 квітня 2021, 14:37

У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицького С. О. знаходиться адміністративна справа №580/37/21 за позовом Головного управління ДПС у Черкаській області до фізичної особи-підприємця Демчук Дарії Василівни про стягнення податкового боргу.

Судова кореспонденція, що направлялася судом на адресу фізичної особи-підприємця Демчук Дарії Василівни, а саме: вул. Свердлова, 58, с. Юрківка, Звенигородський район, Черкаська область, 20245 повертається до суду.

Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, що повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Ухвалою суду від 11.01.2021 відкрито спрощене позовне провадження з розгляду адміністративної справи №580/37/21 за позовом Головного управління ДПС у Черкаській області до фізичної особи-підприємця Демчук Дарії Василівни про стягнення податкового боргу.

Вказаною ухвалою запропоновано відповідачу в разі не визнання адміністративного позову, надіслати у строк протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі: до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують фактичні обставини; позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів. Крім того, попереджено фізичну особу-підприємця Демчук Дарію Василівну, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин спір буде вирішено за наявними матеріалами справи.

 

Суддя Черкаського окружного
адміністративного суду
 С. О. Кульчицький