flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно Хижого Андрія Миколайовича

29 березня 2022, 09:51

  У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицького С. О. перебуває адміністративна справа №580/84/22 за позовом Головного управління ДПС у Київській області до Хижого Андрія Миколайовича про стягнення податкового боргу.

  Згідно відомостей відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області від 12.01.2022 Хижий Андрій Миколайович з місця проживання за адресою: смт. Вільшана, Звенигородський район, Черкаська область, 19523.

 Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, що повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

  Ухвалою суду від 11.03.2022 відкрито спрощене позовне провадження з розгляду адміністративної справи №580/84/22 за позовом Головного управління ДПС у Київській області до Хижого Андрія Миколайовича про стягнення податкового боргу.

  Вказаною ухвалою запропоновано відповідачу в разі невизнання адміністративного позову, надіслати у строк протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі: до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують фактичні обставини; позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів. Крім того, попереджено Хижого Андрія Миколайовича, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин спір буде вирішено за наявними матеріалами справи.