flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно ТОВ "АЛЬЯНС-АГРІ"

13 квітня 2023, 13:39

У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицького С.О. перебуває адміністративна справа №580/6365/22 за позовом Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради до Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області та Південного офісу Держаудитслужби, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача товариство з обмеженою відповідальністю "АЛЬЯНС-АГРІ" про визнання протиправним та скасування висновку.

Судова кореспонденція, що направлялася судом на адресу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача товариства з обмеженою відповідальністю "АЛЬЯНС-АГРІ", а саме: вул. Хоменка, 12, м. Черкаси, Черкаська область, 18008 повернулася до суду у зв’язку із відсутністю адресата за вказаною адресою.

Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Усною ухвалою суду від 14.04.2021, занесеною до протоколу підготовчого засідання, оголошено перерву в адміністративній справі №580/6365/22 та призначено судове засідання на 09 год 30 хв 25 квітня 2023 року.

Тому належним повідомленням третьої особи про наступне підготовче засідання є оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

 

Суддя Черкаського окружного
адміністративного суду
 Сергій Кульчицький