flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно Саввопуло Ірини Анатоліївни

26 квітня 2023, 10:14

У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Гаращенка В.В. перебуває адміністративна справа №580/2303/23 за позовною заявою Головного управління ДПС у Черкаській області до Саввопуло Ірини Анатоліївни про стягнення податкового боргу в розмірі 22985 грн. 38 коп.

Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, що повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Ухвалою суду від 25.04.2023 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження в адміністративній справі №580/2303/23. Розгляд справи по суті розпочнеться через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Відповідач по справі: Саввопуло Ірина Анатоліївна, останнє відоме місцезнаходження: 18001, м. Черкаси, вул. Розкопна, буд. 20.

Судом відповідачу встановлено 15 (п'ятнадцятиденний) строк з дня вручення вказаної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 162 КАС України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Крім того, попереджено Саввопуло Ірину Анатоліївну, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин спір буде вирішено за наявними матеріалами справи.