flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно Екстейна Нахмана

19 червня 2020, 09:57

У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Бабич А. М. знаходиться адміністративна справа №580/1964/20 за позовом Головного управління ДПС у Черкаській області до Екстейна Нахмана про стягнення коштів.

Згідно з отриманою судом інформацією від Виконавчого комітету Уманської міської ради зареєстроване місце проживання/перебування Екстейна Нахмана — невідоме.

Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, що повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Ухвалою суду від 18.06.2020 прийнято позовну заяву Головного управління ДПС у Черкаській області до Екстейна Нахмана про стягнення коштів до розгляду та відкрито провадження у справі, розгляд справи здійснюватиметься за правилами спрощеного позовного провадження суддею Бабич А.М. одноособово в залі суду за адресою: бульвар Шевченка, 117, місто Черкаси, 18002.

Учасники можуть подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін: відповідач у строк тривалістю п’ятнадцять днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі, а позивач – не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву.

 

Суддя Черкаського окружного
адміністративного суду
  А.М. Бабич