flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відносно Хижняка Олександра Миколайовича

23 липня 2020, 16:32

У провадженні судді Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицького С.О. перебуває адміністративна справа № 695/1446/17 за позовом Заступника військового прокурора Черкаського гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України, військової частини А1402 до Хижняка Олександра Миколайовича про відшкодування матеріальних збитків.

Згідно з отриманою судом інформацією від Виконавчого комітету Золотоніської міської ради, зареєстроване місце проживання/перебування Хижняка Олександра Миколайовича— невідоме.

Відповідно до частини 1 статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України відповідач, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України, що повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання.

Ухвалою Черкаського окружного адміністративного суду від 20.07.2020 прийнято до свого провадження справу № 695/1446/17. Розгляд справи здійснюватиметься за правилами спрощеного позовного провадження суддею Черкаського окружного адміністративного суду Кульчицьким С.О. одноособово, без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

Ухвалою від 20.07.2020 відповідачу запропоновано в разі не визнання адміністративного позову, надіслати у строк протягом п’ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше закінчення строку карантину, до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують фактичні обставини; позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

 

Суддя Черкаського окружного
адміністративного суду
  С.О. Кульчицький