flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

про добір з призначення на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" в Черкаському окружному адміністративному суді на період дії карантину

09 жовтня 2020, 11:22

ОГОЛОШЕННЯ

 

Черкаський окружний адміністративний суд згідно з наказом від 09 жовтня 2020 року № 65 оголошує добір з призначення на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" секретарів судового засідання Черкаського окружного адміністративного суду (2 посади) згідно з оголошенням про добір.

Строк подання інформації через Єдиний портал вакансій державної служби до 13 жовтня 2020 року включно.

Місце проведення добору: Черкаський окружний адміністративний суд, 18002, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117, про дату і час проведення співбесіди буде повідомлено додатково, але не пізніше ніж за один робочий день до початку її проведення.

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону. Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.