flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори колективу з нагоди професійного свята

16 грудня 2020, 12:05

15 грудня 2020 року відбулися урочисті збори колективу Черкаського окружного адміністративного суду з нагоди професійного свята.

Ураховуючи роль судів у забезпеченні захисту прав і свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права та розвитку і зміцненні України як демократичної, правової держави Указом Президента України від 8 грудня 2000 року № 1318/2000, в Україні було встановлено професійне свято - День працівників суду, яке відзначається щорічно 15 грудня.

З вітальним словом  до колективу звернулися заступник голови Черкаського окружного адміністративного суду Гаврилюк В.О., керівник апарату суду Кочержинський О.В., суддя-спікер Руденко А.В. та помічник заступника голови суду Литвинчук В.М.

 

 

Кращі працівники були відзначені Подяками за їх сумлінну працю та відповідальне виконання службових обов’язків.

 

 

Також Черкаським окружним адміністративним судом підведено підсумки конкурсу дитячих малюнків «Суд очима дітей», присвячений Дню працівників суду. Конкурс проводився серед діток працівників суду.

Талановиті учасники, які виявили бажання прийняти участь у конкурсі, проявили високі здібності, креатив та фантазію у підготовці своїх робіт.

Серед учасників конкурсу були визначені переможці, які були відмічені подарунками:

Назарій Журавель;

Марія Мірошніченко;

Роман Ладан.