flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Черкаським окружним адміністративним судом тимчасово припинено відправлення поштової кореспонденції

14 січня 2021, 08:35

У зв’язку з відсутністю знаків поштової оплати (марок) Черкаським окружним адміністративним судом тимчасово припинено направлення учасникам судового процесу копій судових рішень, судових повісток, виконавчих листів та іншої вихідної кореспонденції суду засобами поштового зв’язку.

Зазначені процесуальні документи Ви зможете отримати безпосередньо в суді, з урахуванням обмежень та заходів пов’язаних  із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Звертаємо Вашу увагу, що інформація щодо стану розгляду справ доступна на офіційному веб-сайті Судової влади України за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud0370/.

Телефони для зв’язку:

(0472) 33 52 31; 33 52 36;

+38 (044) 207 35 46 Єдиний контакт-центр судової влади.

Також звертаємося до учасників судових процесів з наполегливим проханням користуватися електронними засобами зв’язку:

  • система «Електронний суд»;

  • офіційна електронна пошта суду для подання до суду заяв, клопотань та інших документів, завірених електронним цифровим підписом: 📧 inbox@adm.ck.court.gov.ua.

З огляду на зазначене, просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, та повідомляти суд про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів усіх учасників провадження. 

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково на веб-сайті суду.