flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Черкаський окружний адміністративний суд приєднався до нової фази Ініціативи «Модельні суди»

29 березня 2021, 15:19

За результатами добору Черкаський окружний адміністративний суд було відібрано для участі в новій фазі Ініціативи «Модельні суди», що реалізується Проєктом ЄС «Право-Justice».

Проєктом ЄС «Право-Justice» було розпочато добір судів для участі у новій фазі Ініціативи «Модельні суди» задля подальшого вдосконалення системи організації роботи судів в Україні шляхом імплементації модельних рішень та поширення кращих міжнародних й українських практик.

Нова фаза Ініціативи покликана об’єднати кращий міжнародний та український досвід, а також стати майданчиком для обміну добрими практиками, спрямованими на покращення доступності, клієнтоорієнтованості та безпеки судів.

Нова фаза Ініціативи передбачає:

- проведення серії вебінарів за участі міжнародних та національних експертів Проєкту щодо імплементації модельних рішень, а також обміну кращими українськими практиками;

- проведення підсумкової конференції та вручення відзнаки «Модельний суд року» суду, який протягом року впровадить найбільшу кількість модельних рішень, а також окремі відзнаки за імплементовані модельні рішення у різних категоріях.

Нова фаза Ініціативи «Модельні суди» розпочинається в березні та триватиме до грудня 2021 року.