flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення щодо перебоїв з відправкою кореспонденції засобами поштового зв’язку

21 вересня 2021, 16:28

Черкаський окружний адміністративний суд повідомляє учасників судового процесу, що в суді існують перебої з відправкою поштової кореспонденції (судових повісток, копій судових рішень, виконавчих листів та іншої вихідної кореспонденції суду) через нестачу знаків поштової оплати (марок).

Зазначені процесуальні документи Ви зможете отримати безпосередньо в суді, з урахуванням обмежень та заходів пов’язаних  із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Звертаємо Вашу увагу, що інформація щодо стану розгляду справ доступна на офіційному веб-сайті Судової влади України за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud0370/.

У разі виникнення питань звертайтесь за телефонами:

+38 (0472) 33 52 36; 33 52 31;

+38 (044) 207 35 46 Єдиний контакт-центр судової влади.

Також звертаємося до учасників судових процесів з наполегливим проханням користуватися електронними засобами зв’язку:

  • система «Електронний суд»;

  • офіційна електронна пошта суду для подання до суду заяв, клопотань та інших документів, завірених електронним цифровим підписом: 📧 inbox@adm.ck.court.gov.ua.

З огляду на зазначене, просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, та повідомляти суд про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів усіх учасників провадження.