flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонімне опитування — важливий індикатор якості роботи суду

24 червня 2020, 09:22

24 червня 2020 року в Черкаському окружному адміністративному суді розпочалось добровільне анонімне опитування громадян щодо задоволеності якістю функціонування суду.

Респондентам пропонується заповнити бланки анкет та відповісти на питання, що стосуються інформаційної та архітектурної доступності суду, ефективності організації роботи суду та здійснення судочинства.

Паперові бланки анкет можна отримати в приміщенні суду (м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117). Опитування, також, можна пройти онлайн шляхом заповнення електронної форми анкети на офіційному сайті Черкаського окружного адміністративного суду за посиланням нижче.

Перейти до заповнення електронної анкети

Звертаємо Вашу увагу, що опитування є добровільним і проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки роботи суду. Інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Інформація отримується з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи та підвищення рівня довіри громадян до суду.

Ваша думка – важлива для нас!