flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів суду

03 вересня 2021, 09:14

 

З 14 червня по 30 липня 2021 року в Черкаському окружному адміністративному суді проводилось добровільне анонімне опитування громадян щодо задоволеності якістю функціонування суду. За результатами проведеного анкетування в цілому суд отримав позитивну оцінку.

Опитування відбувалося із застосуванням карток громадянського звітування з відповідними блоками питань, за допомогою яких відвідувачі мали змогу оцінити діяльність Черкаського окружного адміністративного суду за такими критеріями, як доступність суду, зручність та комфортність перебування у суді, повнота та ясність судової інформації, якість роботи працівників апарату суду, дотримання термінів судового розгляду, якість роботи суддів.

У ході реалізації опитування зібрана та проаналізована інформація за зазначеними вище параметрами, а результат опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду відображений у відсотковому значенні відповідно до кількості респондентів, що надали відповідь на те чи інше питання в анкеті. Всього в опитуванні прийняло участь 58 осіб.

Презентуємо результати вивчення громадської думки щодо якості функціонування Черкаського окружного адміністративного суду.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Слід зазначити, що 67% опитуваних відзначили що їх враження від візиту до суду відповідають їх очікуванням, 26% - кращі ніж очікували, гірші, ніж очікували – 5 %.

Крім того, на думку відвідувачів необхідним є краще матеріальне забезпечення суду та підвищення оплати праці працівників апарату суду. 

Дякуємо відвідувачам Черкаського окружного адміністративного суду за ваші оцінки! Ваша думка нам важлива!