flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Рідзель Олексій Анатолійович взяв участь у семінарі з питань застосування законодавства України у сфері технічного захисту інформації

10 жовтня 2018, 10:35

09 жовтня 2018 року в конферец-залі  апеляційного суду Черкаської області, територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Черкаській області спільно з фахівцями Держспецзвя’зку проведено семінар для суддів апеляційних та місцевих судів щодо застосування законодавства України у сфері технічного захисту інформації.

Участь у даному семінарі взяв суддя Черкаського окружного адміністративного суду Рідзель Олексій Анатолійович.

Головні  інспектори  з захисту інформації управління Держспецзвязку в Черкаській області Гуріненко В.Ю та Лобченко С.П. висвітлили інформацію щодо важливості захисту інформації посадовими особами, довели до відома правила забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах  та звернули особливу увагу на можливості витоку інформації через різні канали.

На завершення семінару судді задавали фахівцям Держспецзвя’зку питання щодо сучасних технологій захисту інформації та обмінялися думками з приводу озвученої інформації.